931 KB
Babaung Maung - carita kiwari nuturkeun bihari kudu dijagi.mp3
2,360 KB
Karinding Riot - tongeret.mp3
6,142 KB
awi buhun - leuweung(karindeath).mp3
2,170 KB
awi buhun - sunda kuring sunda sarerea(bubuka).mp3
3,606 KB
awi buhun - sunda rahayu.mp3
3,561 KB
awi buhun-baraya jadi bahaya.mp3
2,636 KB
awi buhun-ngalawan ku kasenian.mp3
859 KB
bambu gawir-bambu gawir - bus damri.mp3
7,277 KB
bambu gawir-bambu gawir - kapacok ku momok dekok.mp3
4,956 KB
bambu gawir-bg live gunung manglayang (getih sunda wani ngadu).mp3
3,064 KB
karahi - a.j.k (awewe jaman kiwari).mp3
2,759 KB
karinding attack - ririwa.mp3
4,386 KB
karinding attack-burial buncelik.mp3
2,438 KB
karinding encang- encang -aing teu goblog.mp3
2,406 KB
karinding encang-encang -bangsat berdasi.mp3
3,693 KB
karinding encang2 -jangji diri.mp3
1,651 KB
karinding encang2 -najis dijajah.mp3
2,188 KB
karinding sepuh - poyok lodok.mp3
2,624 KB
karinding sepuh bandung kidul - panganten.mp3
3,084 KB
karinding sepuh-balon hejo.mp3