Free file sharing
Buy ads here

lagu_sunda_degung- mang koko - hariring ...

by Kusmayadi A. 5,116 KB | 2009-08-28 | MPEG Audio Stream |

Report Abuse
Ad
Send Ringtone to Mobile

lagu_sunda_degung- mang koko - hariring nu kungsi nyanding - download at 4shared. lagu_sunda_degung- mang koko - hariring nu kungsi nyanding is hosted at free file sharing service 4shared.

More... Less
Download
Is owner
View only
Upload & Edit
Share Add to my account
More
Fast downloading

Checked by McAfee. No virus detected.


7 comments Add new comment
 
engkos koswara cimar...
engkos koswara cimar... 2 years ago Reply Spam
aneh mun urang sunda teu mikacinta kana budayana sorangan. hayu ah urang pajukeun deui ki sunda teh.
ujang
ujang 2 years ago Reply Spam
hayu urang mumule adat sareng kasenian sunda, upami teu ku urang mah ku saha deui
Aki Gassik
Aki Gassik 3 years ago Reply Spam
Deudeuh Ki Sunda anu sakieu endah tur merenahna rek dilalaworakeun? Hayu urang mumule sangkan anak incu urang baroga kasempetan pikeun ngarasakeun ni'matna alam Kasundaan.
deden
deden 3 years ago Reply Spam
ampun laguuuu...
wahyudin
wahyudin 3 years ago Reply Spam
emut kapungkur keur aya di tatar parahiyangan
wawan
wawan 3 years ago Reply Spam
duh asa inget ka lembur euy..
odoy
odoy 3 years ago Reply Spam
kanggo pangemut ngemut ka lembur gesan nga jadi

Remove Ads  x
Show QR Code