Free file sharing
Play Next
Crave more? Click "PlayNext" to check a similar track.
Dismiss tour
Got it!
altimet feat awi rafael - kalau aku kaya
375
71
Add to
Share
     
Preview is not available
You need to upgrade your Adobe Flash Player
Preview is not available
Enable preview We notice you have AdBlock installed. This prevents you from using all features on 4shared. Please consider whitelisting us in AdBlock.
Send Ringtone to Mobile
Download this Ringtone
00:00 / 00:00
altimet feat awi rafael - kalau aku kaya.mp3
0/1 tracks
Share playlist
Add to account
altimet feat awi rafael - kalau aku kaya
Remove Ads  x
altimet feat awi rafael - kalau aku kaya.mp3
Report abuse
Aminirfan99 2 years ago
File type mp3
Size 8,475 KB
Bit rate 321 kbps
Sample rate 48000
altimet feat awi rafael - kalau aku kaya - download at 4shared. altimet feat awi rafael - kalau aku kaya is hosted at free file sharing service 4shared.
More Less
Download
Checked by McAfee. No virus detected. McAfee detected a threat in this file.
Remove Ads  x
Explore
Show more
Discuss
71 comments
Add new comment

Submit
Cancel
500 characters left
hafid B.
10 months ago
Reply
broek
van P.
10 months ago
Reply
i like this song...lalalalalala
Ryu G.
1 year ago
Reply
best giler lgu ni,klau mcm tu aku pu nak jadi kaya jugak lah
holyrecruit
1 year ago
Reply
Terbaek
Bug M.
1 year ago
Reply
best x100
todin K.
1 year ago
Reply
best
keluarga B.
1 year ago
Reply
dayat gila...terlupa mkn panadol..sblm pegi umh aq....
Affandi.Rahman A.
1 year ago
Reply
kalau aku kaya, ku settlekan smua hutang, ku belikan isteriku kereta baru, ku belikan anakku mainan baru, ku belikan rumah besar dan baharu, ku hantar orang tuaku umrah, ku belikan semua buku teks sekolah adikku, ku kayakan semua rumah anak2 yatim, ku bantu semua sahabat2 ku yang susah. Kalau aku kaya........
Previous
1
1
Next
Add to account
Add to playlist
New playlist
Is owner
View only
Upload & Edit