Free file sharing

Didi Kempot - Bapak.mp3

by Jin C. 4,378 KB | 2009-01-21 | MPEG Audio Stream |

Report Abuse
Ad
Send Ringtone to Mobile
Ringtone

Didi Kempot - Bapak - download at 4shared. Didi Kempot - Bapak is hosted at free file sharing service 4shared.

More... Less
Download
Is owner
View only
Upload & Edit
Share Embed Add to my account      
More
Fast downloading

Checked by McAfee. No virus detected.


6 comments Add new comment
 
nopi_dandreana
nopi C. 1 year ago Reply Spam
Rambut wis ra ireng, wis malih rupane
Ireng dadi putih saikine...
Dino tambah dino, umur tambah tuo
Nanging koyo-koyo ora diroso

Ngadek dadi jagak, nyonggo piringe anak
Mempeng kerjo ora mikir rogo
Paribasan umur wis akeh cah - cahe
Nganti bingung anggonku ngetunge

Bapak...bapak, tekatmu kuwi tak puji
Bapak...bapak, kowe koyo senopati

Bapak...bapak, panasmu ngungkuli geni
Bapak...bapak, keno angin soyo dadi

Senadyan uwis tuwo nekat mempeng kerjo
Nyambut gawe,,,kanggo ngurip...
bosak47
riko P. 1 year ago Reply Spam
:D bpk ke is the best
cis_brekele
cis_brekele 1 year ago Reply Spam
mbuh ya durung krungu lagune... :D
imambudikartiko
imambudikarti... 1 year ago Reply Spam
bapak aku rindu padamu
cearazdhanee
dani P. 2 years ago Reply Spam
Piye Pak Pak
mas_pry
mas_pry 3 years ago Reply Spam
ai lop yu pulll,,, Bapakkkkk

Remove Ads  x
Show QR Code