Free file sharing
Play Next
Crave more? Click "PlayNext" to check a similar track.
Dismiss tour
Got it!
dajjal - menghina agama
Dajjal
289
23
Add to
Share
     
Preview is not available
You need to upgrade your Adobe Flash Player
Preview is not available
Enable preview We notice you have AdBlock installed. This prevents you from using all features on 4shared. Please consider whitelisting us in AdBlock.
Send Ringtone to Mobile
Download this Ringtone
00:00 / 00:00
dajjal - menghina agama.mp3
0/1 tracks
Share playlist
Add to account
dajjal - menghina agama
Remove Ads  x
dajjal - menghina agama.mp3
Report abuse
Baiiu W. 4 years ago
File type mp3
Size 2,465 KB
Bit rate 64 kbps
Sample rate 22050
Genre Other
Dajjal - Menghina Agama - unduh di 4shared. Dajjal - Menghina Agama disimpan di layanan berbagi-pakai file gratis 4shared.
More Less
Download
Checked by McAfee. No virus detected. McAfee detected a threat in this file.
Remove Ads  x
Explore
Show more
Discuss
23 comments
Add new comment

Submit
Cancel
500 characters left
Muhammad Ridwan A.
8 months ago
Reply
Enak lagunya ...Pantes buat ORang MUNAFIX
Aditya B.
1 year ago
Reply
eh goblok klo lu nyanyi kyk gitu lu sama aja ngatain nabi lu sendiri nabi isa
Ayub Desta D.
1 year ago
Reply
sedappppp
rico S.
1 year ago
Reply
assooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
slamet B.
2 years ago
Reply
yang menciptakan lagu ini,juga yg nyanyiin lagu ini pemikiranya sama goblognya dengan para teroriis..kalo teroris jihadnya lewat Boom kalo yg membuat lagu ini jihadnya lewat lagu..payah....udah merasa paling bener lu..gw islam ttp gw cinnnta damai..
hendraoutsider18
2 years ago
Reply
seru lagunya
vega putra P.
2 years ago
Reply
mudah mudahan ajjah orang yang buat lagu ini masuk neraka Jahanam yahh Aamiin,,.. nabi muhammad ajah g pernah ngehina agama laen tapi lo yg islamnya dari turunan ajah berani ngehina agama laen !!!
Baiiu W.
7 months ago
Reply
iya, tapi jgn doain yang upload yah, gw cuman share ^_^
sekundes_times
2 years ago
Reply
Judul lagu nya Menghina Agama & Yang buat Atheis, tapi kok gak menghina islam sih ? :3 *Kalem
fauzi T.
1 year ago
Reply
LO Kristen Anti Kristen SPAM
Previous
1
1
Next
Add to account
Add to playlist
New playlist
Is owner
View only
Upload & Edit